Продажба на козметика Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НОВА НАГРАДНА ИГРА

Се што треба да направите е:

1. Да ја споделите објавата поставена на Facebook страната, ЈАВНО.
2. Да означите некој Ваш пријател во коментар.

Ќе бидат извлечени 10 добитници на вредносни ваучери !

Наградната играта трае до 11.12.2016 до 18:00 часот.