Наградна игра на Avon

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Време е за награди!

Сподели го твоето искуство и мислење за некој од твоите омилени производи прикажани на сликите од постот поставен на Facebook страницата и освој производ за разубавување или за нега на кожата!

Надобрите 15 коментари ќе бидат наградени!

Пред да го споделиш твоето мислење, прочитај ги Правилата и условите за учество во предизвикот

Побрзај, времетраењето на овој предизвик е многу ограничено и трае до 01.12.2016 до 23:59h!