Наградна игра на 3D Paint Disney

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

СТАНИ ФАН, СПОДЕЛИ И ОСВОЈ ПОДАРОК!

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ?

1. Да стиснете лајк на Facebook страната
2. Да стиснете лајк на постот поставен на страната
3. Да ја споделите објавата (public) јавно на Вашиот профил и
4. Да го напишете Вашето име и презиме во коментар под објавата

* Наградната игра трае од 02.12.2016 до 10.12.2016 година.
Добитникот ќе биде објавен на 10.12.2016 година на нашата фејсбук страна, а исто така ќе биде исконтактиран во инбокс.