Moe дете наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

#moedete започнува со празничните изненадувања за Вас!

Правила на учество: 

1. Like за Facebook страната
2. Споделете ја фан страната на Вашиот ѕид 
3. Во коментар напишете и тагнете го името на оној кому сакате да му подарете ќилибарно ѓерданче, а Дедо Мраз ќе му го остави под елката.

Добитникот ќе биде одбран по случаен избор.

Наградната игра трае до 07.12.2016 година.