Мардини Ве наградува

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

МАРДИНИ НАГРАДУВА! 

Месец декември, месец на награди!

Ставете LIKE на Facebook страната, споделете ја поставената слика и станете потенцијален добитник на круг SHAGGY во црвена боја, идеален за под Вашата новогодишна елка! 

Добитникот ќе биде одбран по сличаен избор и објавен на фан страната.

Наградната игра трае до 09.12.2016 година.