Zehra Handmade подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Учествувајте сега во наградната игра на “Zehra Handmade” и освојете прекрасно рачно исплетена капа и шал за вашето дете.

Сè што треба да направите е:

1.Кликнете ЛАЈК на фејсбук страната на Zehra Handmade!
2.СПОДЕЛЕТЕ ја ЈАВНО сликата поставена на нивната страна!

Наградната игра ќе трае до 15.12.2016 година и добитникот на наградата ќе има можност да го одбере својот омилен модел.