Култура - Во светот на книгите подарува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Култура доделува 5 примероци од „СОВРШЕНИ ЗАЕДНО“

Посетете ја Фејзбук страницата и учествувајте во наградната игра!

Сите што ќе учествуваат до петок 08.12.2016 до 21 часот ќе бидат потенцијални добитници на овој подарок.

Имињата на 5-те добитници ќе бидат објавени веднаш по завршувањето на наградната игра.

Избраните добитници ќе можат да си ја подигнат книгата од 09.12.2016 во книжарницата Култура на плоштадот Македонија во Скопје.