Sorelle Art Boutique Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Sorelle art boutique Ве наградува !

Издрадувајте го вашето малечко со персонализирана ѕидна декорација (две награди) или персонализиран часовник (една награда) со дизајн по Ваш избор. 

Правила на играта:

1. Ставете лајк на Facebook страницата
2. Споделете го јавно постот
3. Во коментар напишете што би сакале да добиете и собирајте лајкови на вашиот коментар. 

Оние со најмногу лајкови ќе бидат добитници. 

Наградната игра трае петок 09.12.2016 година.