Probotalife.mk наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

#probotalife започнува со празничните изненадувања за Вас 

Правила на учество: 

1. Like за Facebook страната
2. Споделете ја страната на Вашиот ѕид 
3. Во коментар напишете го името и тагнете ја личноста кому сакате да подарите масло од семки од дива кајсија и Дедо Мраз ќе ја испорача на нејзината адреса :) 

Добитникот ќе биде одбран по случаен избор.

Наградната игра трае до 05.12.2016 година.