M&M Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА!!!

За да учествувате во наградната игра потребно е:

1. Споделете ја сликата на вашиот ѕид 
2. Лајкнете ја Facebook страницата 
3. Првите тројца кои ќе соберат најмногу лајкови на споделената слика ќе бидат добитници на кристално срце од SWAROVSKI ELEMENTS 

Наградната игра ќе трае до 15.12.2016 година.

ЗАБЕЛЕШКА: Кој ќе сподели, потребно е во коментар да напише “СПОДЕЛЕНО”