Vincinni наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Започнава одбројувањето до Нова година, па Vincinni го рашири празничниот магичен дух! 

За да учествувате во наградната игра потребно е:

  • Споделете ја фотографијата поставена на Facebook страната, јавно
  • Напишете го Вашето име и презиме во комeнтар

По случаен избор Винчини ќе израдува 5 фанови со новогодишните производи.