Цвеќара Bloom повторно наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Празници се ближат! И оваа година Цвеќара Блум ќе израдува некого со прекрасна Божиќна Ѕвезда (Еуфорбија, Поинсетиа)

Се што треба да направите за да учествувате е:
1. Да сте фан на Facebook страната
2. Да ставите лајк и да ја споделите поставената објава
3. Да го напишете Вашето име и презиме во коментар

Среќниот добитник ќе биде објавен на 15.12.2016 година.