Grouper.mk повторно Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

grouper.mk подарува машки спортски патики Adidas Neo! 

По повод над 2500 продадени купони од зделката на Sport M еден среќник ќе добие подарок патики!

Се што е потребно да направиш е да го споделиш постот поставен на Facebook страната и да го означиш пријателот во коментар кој си "гази" со добри Adidas-ки!

Добитникот ќе биде одбран по случаен избор.