AVANTI SHOES наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

AVANTI SHOES Ве наградува!

Се што треба да направите за да станете учесник во наградната игра е:

  • Like na Facebook страната
  • Споделете ја фотографијата поставена на страната

На 08.12.2016 година ќе бидат објавени двајца среќни добитници.