ANITA Company наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

 НАГРАДНА ИГРА !

1. LIKE на Facebook страната

2. Споделете ЈАВНО на Вашиот профил

3. Во коментар напишете ја бојата која ја сакате

Со тоа ќе станете потенцијален добитник на една туника!

Добитничката на наградата ќе биде објавена во четвртoк во 20h. ( 08.12.2016 година)