Наградна игра на Fancy tu tu dress

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

СТАНИ ФАН, СПОДЕЛИ И ОСВОЈ ПОДАРОК!

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ?
1. Да стиснете лајк на фејсбук страната
2. Да стиснете лајк на постот поставен на страната 
3. Да ја споделите објавата (public) јавно на Вашиот профил и
4. Да го напишете Вашето име и презиме во коментар под објавата

Наградната игра трае од 05.12.2016 до 15.12.2016 година.

Добитникот ќе биде објавен на 15.12.2016 година на фејсбук страната, а исто така ќе биде исконтактиран во инбокс.