Farmasi Elena Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Farmasi Elena !

Сподели и добиј !

Се што треба да направите за да станете учесник на наградната игра потребно е:

1- Бидете пријател со Farmasi Elena Farmasi
2-Споделете ја објавата јавно на Вашиот ѕид.

Наградата која ќе ја добиете е црн плик - ташна за Новогодишната вечер.

Наградната игра трае до 10.12.2016 година.

Добитникот ќе биде објавен на Farmasi Elena Farmasi