Samad подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Секоја недела АУТО5 Ви подарува пакет производи!!!

 

Во периодот од 06.12.-12.12.2016 ќе бидат доделени 5 x Сет Бришачи 
SMART BLADE.

Што треба да направите:
1. Напишете го во коментар Вашето име и презиме на сликата поставена на Facebook страната;
2. Споделете (share-нете) го постот

По случаен избор, 5-те среќни добитници ќе бидат избрани на 12.12.2016 година.