Наградна игра на Топер

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Сподели и добиј пакетче!

Празниците се ближат, а со нив доаѓаат и бројните изненадувања и награди од ТОПЕР!

Овој пат ТОПЕР доделува едно мало, едно средно и едно големо пакетче!

Се што треба да направите за да учествувате во наградната игра е Like па share на фотографијата поставена на Facebook страницата.

Добитникот ќе биде прогласен на 09.12.2016 година, по што ќе може да си ја подигне наградата во една од книжарниците на ТОПЕР.