Depileve Macedonia наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

DEPILEVE подарува Anti-Age крема со пудра !!! 

#ANESI CC Perfect Cream® 2 во 1:

● Високо-покривна пудра 
● Anti-Age крема

Правилата се едноставни: 

1. Во коментар под фотографијата поставена на Facebook страната, тагнете го Вашиот Козметичар, од каде што сакате да ја подигнете пудрата. 

ШТО ДОБИВАТЕ?

Пудрата е направена од специјална формула што 
се прилагодува на тенот на вашата кожа и истовремено го изедначува. Кожата изгледа природно и не се забележува дека носите пудра. Го подмладува лицето, содржи заштитен фактор SPF30 и трае ефективни 12 часа. Водоотпорна. 

Тројца од вас ќе добијат ANESI CC Perfect Cream® 
Извлекување: 24 Декември 2016