Бутик Манела ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Бутик Манела Ве наградува! 

За да ја добиете оваа јакна се што треба да направите е да ја споделите фотографијата поставена на Facebook страната.

Сите оние кои ќе ја споделат фотографијата стануваат дел од оваа мала наградна игра. 

Добитникот ќе биде објавен на 09.12.2016 година, а ќе биде избран по случаен избор.

*НАПОМЕНА: СПОДЕЛЕНАТА ОБЈАВА ТРЕБА ДА БИДЕ ЈАВНА (PUBLIC).