Наградна игра на Vet - Shop

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ВЕТ ШОП

НОВОГОДИШНА НАГРАДНА ИГРА !

Објавете заедничка фотографија на Facebook страната од Вас и Вашиот миленик и собирајте лајкови за да го освоите првото место од новогодишната наградната игра на Вет Шоп,а со тоа да добиете вредносен ваучер од 1.500 ден.со кој ќе подигнете роба од Вет Шоп по ваш избор.

Заедничката фотографија од вас и вашиот миленик пратете ја во инбокс на фејсбук страната на Вет Шоп,назначете го името на миленикот,вашето име и презиме и место на живеење.

Истата ќе биде објавена со реден број,и понатаму останува на вас да соберете максимален број на лајкови и да ја освоите првата награда.

Наградната игра ќе трае до крајот на месец декември 2016 год.