Green bsn Macedonia Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

На 11.12.2016 година Green bsn Macedonia ќе го прослави својот прв роденден.

Овие четири дена сликајте кој Green производ го имате во Вашиот дом и фотографијата ствете ја во коментар на објавата поставена на Facebook страницата.

За најдобрата фотографија следи Green изненадување.

:)На 11.12.2016 година ќе биде објавен добитникот и ќе слави заедно со Green bsn Macedonia.