Валгус Про наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Предновогодишна наградна игра!

Ќе бидат доделени 3 пара детски силиконски фиксатори, а се што треба да направите е:

1. Лајк на Facebook страната
2. Сподели ја поставената објава јавно
3. Во коментар напишете "споделено"

За да учествувате мора да ги исполнувате наведените услови.

Добитниците ке бидат објавени на 22.12.2016 година.