Изработка на сребрен накит подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Изработка на сребрен накит повторно организира наградна игра!!!

Наградата ќе биде по Ваша желба прстен или ланче со едно име! 

Се што треба да направите е: 

1. Да ја лајкнете Facebook страната
2. Да ја лајкнете и споделите јавно објавата поставена на страницата 
3. Да означите некој Ваш Facebook пријател во коментар 

Извлкувањето ќе биде во понеделник 12.12.2016 година.