Бутик N&N Fashion наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

БУТИК N & N FASHION ВЕ НАГРАДУВА!

ЗА ДА СТАНЕТЕ ПОТЕНЦИЈАЛЕН ДОБИТНИК НА ФУСТАН ИЛИ КОМБИЛИЗОН ПОТРЕБНО Е:

1. СПОДЕЛЕТЕ ЈА ФОТОГРАФИЈАТА ПОСТАВЕНА НА FACEBOOK СТРАНИЦАТА ЈАВНО СО МОДЕЛОТ КОЈ САКАТЕ ДА ГО ДОБИЕТЕ. ПОД ИСТАТА ФОТОГРАФИЈА НАПИШЕТЕ СПОДЕЛЕНО

2. ТАГНЕТЕ ГО СВОЈОТ ПРИЈАТЕЛ ПОД ФОТОГРАФИЈАТА ВО КОМЕНТАР ОД МОДЕЛОТ КОЈ САКАТЕ ДА ГО ОСВОИ.

НАГРАДНАТА ИГРА ТРАЕ ДО 18.12.2016 ГОДИНА

СРЕЌНИТЕ ДОБИТНИЧКИ ЌЕ БИДАТ ИЗБРАНИ ПО ПАТ НА СЛУЧАЕН ИЗБОР НА 19.12.2016 ГОДИНА.