dm drogerie markt Makedonija подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

dm НАГРАДУВА!!!

Постирај слика од твојот омилен dm производ со #dm_makedonija на Facebook или Instagram и можеби токму ти ќе бидеш добитник на овој сет alverde шминки!

Петмина кои ќе бидат најкреативни ќе бидат наградени.

Добитниците ќе бидат објавени на Facebook страницата во понеделник, на 11.12.2016 година.