Urban Fashion Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА!

Секоја недела УРБАН ФЕШН Ви подарува производ !!!

Во периодот од 09.12.-15.12.2016 година ќе биде доделен Детски Елек.

Што треба да направите?

1. Напишете го во коментар под објавата на Facebook страната Вашето име и презиме;
2. Споделете (share-нете) го постот поставен на страната, јавно;

По случаен избор, среќниот добитник ќе биде избран на 15.12.2016 година.