Мое Мени Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Мое Мени повторно Ве наградува!

Решете го овој краток квиз и дознајте која храна ја опишува вашата душа 

А со едноставно СПОДЕЛУВАЊЕ на постот поставен на Facebook страната станувате учесник во новата НАГРАДНА ИГРА на Мое Мени.

По случаен избор ќе бидат доделени 5 пакети од Mia mari ослич (800гр), скуша (1000гр) и златен микс Polar.

Добитниците ќе бидат објавени на 12.12.2016 година во 14:00h