Black Mask Bioaqua подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НОВОГОДИШНА НАГРАДНА ИГРА за фановите на ЦРНА МАСКА BIOAQUA 

За да учествувате во наградната игра потребно е:

1. ЛАЈК на Facebook страната

2. Споделете го поставениот пост

Ќе бидат доделени 8 ЦРНИ МАСКИ.

Добитниците ќе бидат објавени на 30.12.2016 година.