Zito Luks/Жито Лукс наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Сите ти велат дека имаш откачена фризура?

За да учествувате во наградната игра потребно е да испратите Ваша фотографија во коментар на објавата на Facebook страната.

На тројца со најинтересни фризури ќе им биде подарен пакет бисквити.