Мое катче подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Мое Катче ПОДАРУВА !

Се што треба да направите е:

1. "Ми се допаѓа" на Facebook страната

2.  "ЈАВНО" споделeте ја фотографијата.

2. Означете Ваш пријател во коментар.

Добитникот ќе биде избран по случаен избор. 

Наградната игра ќе трае до 16.12.2016 година.