Moe dete повторно наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

#moedete продолжува со празничните изненадувања за вас!

 Правила на учество: 

1. Like за Facebook страната
2. Споделете ја фан страната на Вашиот ѕид 
3. Во коментар напишете и тагнете го името на оној кому сакате да му подарете масло од кокос, а Дедо Мраз ќе му го остави под елката.

Добитникот се бира по случаен избор.

Наградната игра трае до 11.12.2016 година.