Bristot caffe Macedonia Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

НОВОГОДИШНА НАГРАДНА ИГРА

Bristot caffè Macedonia подарува:

12 големи шолји

12 мали шолји

10 bristot чадори

 Што треба да направите:
➮Лајкнете го постот поставен на Facebook страната
➮Во коментар напишете ја Вашата новогодишна желба 

Најкреативните ќе имаат шанса да освојат еден од подароците.

Среќните добитници ќе бидат објавени на 30.12.2016.