Слаткара Ел Шадај наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Сподели и освој!

Оваа година повторно Слаткара Ел Шадај доделува за најсрекните тројца.

1 главна награда: новодгодишна торта.
1 × ситни колачи 
1× ролат 

Потребно е да ја споделите сликата поставена на Facebook страницата и да напишете во коментар.

Наградите ќе се доделат на 28.12.2016 година, а можат да се подигнат на 29.12.2016 година.