Emuderm.mk Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

EMUDERM НАГРАДУВА!!!

Од денес па се до Нова Година во текот на секоја седмица EMUDERM доделува награди.

Тројца фанови ќе бидат наградени со по еден производ од EMUDERM.

Наградените ќе бидат објавувани секоја сабота.

За да станете учесник во наградната игра, се што треба да направите е:

1.Кликнете ЛАЈК на ФЕЈСБУК СТРАНАТА!
2.СПОДЕЛЕТЕ ја сликата и кликнете лајк на споделената слика!
3. Во коментар пишете СПОДЕЛЕНО
4. При вашето објавување (споделување) означете најмалку тројца ваши најблиски пријатели 
5.Споделете го вашето искуство со EMUDERM и напишете коментар.