Новогодишна наградна игра на Продажба на тренерки

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

По повод Новогодишните и Божиќните празници, Продажба на тренерки Ви организира празнична наградна игра!!

На 31.12.2016 година ќе бидат одбрани 3 среќни добитници, кои ќе ги добијат подароците до Божиќ.

За да учествувате во наградната игра треба да ги исполните следниве услови:

- Да ставете лајк на сликата поставена на Facebook страната и да ја споделете (јавно)
- Во коментар да тагирате 3 Ваши пријатели
- Да ставите лајк на Facebook страницата