Четко Четковски наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Четко Четковски подготвил прекрасни подароци за сите умни дечиња кои редовно ги мијат своите запчиња!

)Споделете ја објавата поставена на Facebook страницата и напишете го Вашето име и презиме во коментар.

Во четврток (15.12.2016) ќе бидат одбрани пет фанови кои ќе добијат пакет изненадување од Лакалут.