Наградна игра НајПепсиЕлка

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НајПепсиЕлка и оваа недела ќе ги дарува најкреативните фотографии.

Се што треба да направите е да станете фан на Фејсбук старницата или Инстаграм и во коментар на постот да ја прикачите вашата фотка со НајПепсиЕлка.

На крајот од оваа работна недела (15.12.2016) ќе бидат објавени тројцата најкреативни фотографии.