VIVA подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

“Среќен Роденден“ , “Те сакам“ , “Ми недостасуваш“

– напиши ја во коментар на постот поставен на Facebook страната, пораката која сакаш да ја видиш во видео.

По случаен избор ќе бидат одбрани 3 и во среда во живо ќе бидат испишани со Вива сокчиња.
Имате време до 13.12.2016 година најдоцна до 12:00 часот на пладне.

Напијте се чаша Вива и бидете креативни.