Bube Studio In Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Бидете дел од #ГОЛЕМАТА #НАГРАДНА #ИГРА на Bube Studio In !!!

Правила за учество во наградната игра:

- Одговорете точно на поставеното прашањето, 
- лајкнете ја Facebook страната и
- споделете го јавно постот на Вашиот ѕид.

КОЕ ДЕЛЧЕ И НЕДОСТАСУВА НА СЛОЖУВАЛКАТА?

Наградната игра трае до 23.12.2016 година кога и ќе биде објавен добитникот.