Нова наградна игра на Elitte Cafe

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

#Награден #Натпревар „Празнична Магија со Елит“

Вклучи се во награден натпревар и изработи:

- Празнична фотографија од твојата новогодишна елка или домашна атмосфера со Елит кафе (било кое пакување).
- новогодишни или божиќни украси инспирирани од кафе, 
- изработи декоративни лампиони, предмети или украси со зрна кафе или мелено кафе.
- Нацртај некаков цртеж инспириран од кафе, или уметнички цртеж нацртан со талог од кафе. 
- Декорирај кафе со празничен мотив + пакување Елит во позадина

#ВАЖНО: Сите мотиви да потсетуваат на празници. 
Без разлика на активноста што ќе ја изберете, направете фотографија која #мора да го#содржи било кој #производ од #Елит. Прикачете ја во коментар на објавата поставена на Facebook страницата и натпреварувајте се за голем подарок.
Секоја идеја со празничен мотив ќе биде прифатена ако задолжително на неа содржи производ од Елит.

Награди добиваат најкреативните 3 фанови.

1. место Микробранова и пакет производи
2.место Електрично ѓезве 2 шољи и пакет производи
3.место 6 шољи и пакет производи

Наградниот натпревар трае 1 месец. Од 12 Декември до 12 Јануари.