Green Master Macedonia наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Кликни на фотографијата и играј за новогодишен подарок! 

Се доделува подарок - Јонизатор Sistema Aeroion /// Ги намалува токсичните материи во просторот!
Повеќе за производот на линкот.

Се што треба да направите е да кликнете LIKE/МИ СЕ ДОПАЃА на фотографијата поставена на Facebook страницата и да ја споделите на вашите профили.

За да учествувате во натпреварот МОРА да сте фан на страницата.
Поканете ги и вашите пријатели да станат дел од забавата! :)
Добитникот ќе биде избран по случаен избор и ќе биде објавен во 19.12.2016 година.