Добра вода наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

#Награден #Натпревар Која е вашата празнична етикета ? 

Креирајте или пронајдете убава фотка која ќе послужи како еткета за шишето Dobra Voda со празнични мотиви по ваша желба. 

Залепете ја етикетата врз шишенцето и потоа фотографирајте го шишето.

Прикачете ја фотографијата во коментар веднаш под објавата поставена на Facebook страната и натпреварувајте се за кул подарок!