Modular Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Време е за подароци!!!

Притисни Like на Facebook страната, сподели ја поставената фотографија и освој накит-обетки: 5 основни форми на универзумот. 

Основна форма: Октаедар (2Д приказ), 
Основна Вредност: ЉУБОВ, 
Елемент: Воздух,
Функција: Интеграција. Материјал: Дрво 

Се подаруваат по случаен избор, а добитникот ќе биде објавен на 15.12.16 година во 17:00 часот.