Samad - www.auto5.mk наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НОВОГОДИШНА НАГРАДНА ИГРА

Секоја недела АУТО5 ви подарува пакет производи!!!

Во периодот од 13.12.-19.12.2016 ќе бидат доделувани 15 Сетови (Спреј против смрзнување на кедери + Чистач на вентилација + Освежувач SuperStar)

Што треба да направите:
1. Напишете го во коментар вашето име и презиме на објавата на Facebook страницата;
2. Споделете (share-нете) го поставениот пост;

По случаен избор, 15-те среќни добитници ќе бидат избрани на 19.12.2016 година.