Kk Design Creative Studio наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Роденденска наградна игра

Kk design creative studio Ви подарува вредносен ваучер од 1000 денари !

Се што треба да направите е да ја споделите објавата поставена на Facebook страницата. Со секое споделување на сликата учествувате во наградната игра!

Добитникот ќе биде објавен на 17.12.2016 година.