Butik "New York" наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НОВА НАГРАДНА ИГРА

Подарок за Нова Година - Блуза (Стандардна величина)

Се што е потребно да направите за да бидете учесник во наградната игра:

1. LIKE на Facebook страната
2. Споделете ЈАВНО на Вашиот профил

Со тоа ќе станете потенцијален добитник на една плетена блуза.

Добитничката на наградата ќе биде објавена на 25.12.2016 година. (недела)