Наградна игра на Аберче!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

По повод Новогодишните и Божиќните празници, Аберче Ви подарува кутија со Аберчиња.

 

Аберчето со сигурност ќе ви го разубави денот и кафето испиено со пријателите, или пак со чај кој го пиете со вашите најблиски. 

Почувствувајте ја магијата на топло кафе послужено со порака на денот и многу пријатели околу вас :)

 

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ?

1. Да бидете фан на нашата страница
2. Да ја споделите објавата (public) јавно на Вашиот профил
3. Во коментар под објавата да го напишете Вашето име и презиме.

 

Наградната игра ќе трае од 14.12.2016 до 26.12.2016 година. 

По случаен избор, добитникот ќе биде објавен на 27.12.2016 година.