Liberta BEBE Centar наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ЛИБЕРТА ВЕ НАГРАДУВА!!! 

Се што треба да направите за да учествувате во наградната игра потребно е:

1. Стиснете LIKE на Facebook страната
2. Напишете во КОМЕНTАР кој од овие двајца би сакале да го добиете
3. Направете SHARE на фотографијата

Ќе бидат доделени еден Дедо Мраз и еден Рудолф.

Добитниците ќе бидат избрани по случаен избор и ќе бидат објавени на 21.12.2016 година во 20:00h